Piña colada chiapudding met 4 ingrediënten

Opt-in nieuwsbrief
Latest posts by Kim (see all)

pina-colada-chiapudding

Piña colada chiapudding

Beloofd: deze tropische verassing wil je. Die wíl je gewoon echt. Alsof je zelf nota bene in Temptation Island zit, maar dan met goede afloop natuurlijk. Het grote voordeel: deze piña colada chiapudding is te maken binnen 5 minuten en je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig, waardoor je leven PATS, BOEM, een stuk makkelijk is geworden.

Bereiding: 5 minuten
Oventijd: beter niet
Benodigdheden: een staafmixer of keukenmachine
Portie: piña colada voor 1 persoon (genoeg als ontbijt)

Ingrediënten piña colada chiapudding

  • 150 gr verse ananas (ok ok, je kunt ook diepvries gebruiken)
  • 100 ml kokosmelk (of welke soort melk je dan ook wilt)
  • 2,5 el chiazaad
  • een kleine tl Love, Peace & Granola kruiden van Green Gypsy

piña colada chiapudding

Bereiding piña colada chiapudding

Doe de ananas, de kruiden en de (kokos)melk in een blender, staafmixer of wat je dan ook van plan was om te gebruiken om er een smoothie-achtige substantie van te maken. Je kunt dit het beste de avond van tevoren al doen, zodat de chiazaden echt goed het vocht kunnen opnemen, zodat je een dikke substantie krijgt.

Roer dan de chiazaadjes er doorheen en zet je chiapudding een nachtje in de koelkast.

Dit is amazing great met fruit, wat granola en/of wat kokosrasp voor de ultieme tropische start van je dag.

Love, Peace & Granola

Love, Peace & Granola is een zoet, maar toch pittig kruidenmengsel. Voordat je gelijk de bijdehandste van de klas gaat uithangen: natuurlijk kun je er granola mee maken, maar vlak de taarten, bananenbroden, koekjes en pancakes niet uit: Love, Peace & Granola is een kruidenmix voor iedereen die beseft dat er een leven buiten kaneel bestaat en er aan toe is om dat uit te vogelen.

Winning team:

Gember, kaneel, kruidnagel en nootmuskaat.

Zoals al onze producten is ook Love, Peace & Granola een puur product, zonder toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen en met heel weinig tot geen zout, omdat wij dat helemaal niet nodig vinden. Onze specerijen hebben helemaal geen poespas of MSG nodig, die zijn al lekker van zichzelf!

Heb je Love, Peace & Granola gescoord en ga je daar helemaal van uit je panty? Probeer dan ook eens deze citroentaart zonder toegevoegde suiker, of deze havermoutkoekjes met banaan, die jou maar 10 minuten van je leven gaan kosten.

piña colada chiapudding

piña colada chiapudding

Piña colada chiapudding

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu