--> Over Green Gypsy - GreenGypsy

Over Green Gypsy

Je hebt hier te maken met een echte Spice Girl; vanaf dat ik me kan heugen zit mijn opa in de specerijen, een gevalletje VOC dus. Logisch dat wanneer je chili’s met de paplepel ingegoten krijgt, je niet beter weet en de wereld wat pittiger wil maken.

Ik neem je mee in de wondere wereld van de kruiden, ik geef je heel makkelijke, snelle recepten zonder teveel afwas en leer je toffe weetjes, waar jij in de kroeg mee gaat scoren. Ik laat je zien waar alles vandaan komt en leer hoe jij hier ook mee kunt shinen.

Al generaties lang hebben we een specerijenfabriek, die tot op de nok gevuld is met specerijen vanuit de hele wereld. Met deze specerijen hebben wij mengsels gemaakt die jouw leven leuker en makkelijker gaan maken.

We verkopen kruiden met een knipoog. We maken mensen niet bang en willen je niets opleggen, dan doen er al genoeg. We willen je op onze eigen luchtige manier écht leren koken, zonder pakjes en zakjes, met echte pure kruidenmengsels zonder e-nummers.

We willen food weer leuk maken en dat gaat ons lukken ook!

Je shopt het trouwens hier.

Wil je sociaal doen?

 

 

 

 

 

3 Comments

 • Reply
  Puck
  mei 5, 2015 at 9:43 am

  Hey Kim,
  Ik organiseer een festival op Hoeve Biesland. Het heet Foodfeest | “Wat de boer niet kent.” Vind je het leuk om dit ergens op je pagina te delen? Of vind je het misschien zelfs leuk om iets te komen doen? Zodat je blog nog bekender wordt!? Mail me even dan kan ik je ook een persbericht sturen.

  Groetjes,
  Puck

 • Reply
  Anne-Ruth Dekker
  mei 28, 2015 at 8:04 pm

  Hoi Kim,

  Leuke website is dit toch. We hadden het laatst op Instagram over de culinair dagjes in Haarlem die ik organiseer. Hierbij informatie erover: http://www.kookmeisje.nl/culinair-dagje-haarlem/

  Liefs Anne-Ruth
  Kookmeisje.nl

 • Reply
  alina vieras
  september 21, 2016 at 4:26 pm

  Beste,

  Wij willen morgen een pakket bij jullie afleveren tijdens kantoor uren. Is dat mogelijk of kunnen we ergens ander afgeven (buren) ? Het jullie adres is Prins Bernardlaan 70
  3116 HG Schiedam klopt dat ?

  Groetjes Alina
  020-4880054

 • Leave a Reply