Vet interessant

5 Redenen waarom kruiden zo gezond zijn

Kruiden gezond

Bij de combinatie van kruiden en gezond denk je al snel aan een heks die in een ondefinieerbaar brouwsel aan het roeren is, maar we leven in 2017, dus dat zou wel heel gek zijn. Maar die heksen waren wel de voorloper van de old school apotheker: kruiden zijn namelijk super gezond. Zo zijn kruiden goed tegen voedselvergiftiging, gebruik je minder zout en suiker als je kruiden gebruikt en zijn kruiden goed voor de lijn.

Lees even mee hoe jij heel makkelijk gezonder kunt eten.

Continue Reading

Diner Healthy recepten

Recept voor super healthy wrap met kip

Wrap met kip

Super healthy wrap met kip

Bereiden: 30 minuten

Voor deze ‘wrap’ met kip hebben we geen wrap gebruikt, maar een slablad, waardoor het allemaal nog wat gezonder wordt. Sowieso is een slablad lekker om te gebruiken in plaats van een pita broodje of wat dan ook. Lekker fris en goed voor alle kippetjes onder jullie die weinig koolhydraten willen eten.
Continue Reading

Drankjes Healthy recepten

Verse gemberthee en nog 5 healthy thee recepten

Verse gemberthee

Helemaal hipperdepip: allerlei soorten verse thee. Was de eigenaar van een koffietentje 2 jaar geleden nog trots dat ie een verdwaald takje verse munt achterin de koeling had liggen, nu pronkt ie met klappers als verse gemberthee met citroen, lavendelthee en een matcha latte met nog iets exotisch erin.

En zonder dat je het doorhebt heb je weer € 3 voor water met een smaakje afgerekend in een hipster tentje. Dat kunnen we ook zelf, om te beginnen met de regular verse gemberthee:

Continue Reading